Våra

VVS Service tjänster

Vi gör allt inom service från att byta en packning i en blandare till att byta en wc-stol och värmepumpsservice samt felsöka och hitta läckor.

 Gå till offert

VVS Tillbyggnad/
Renovering

Vi utför renoverings arbeten av befintliga lägenheter, som t.ex badrum, kök, tvättstugor . Vi utför tillbyggnad av vad du som kund önskar.

 Gå till offert

VVS Entreprenad Tjänster

Vi utför arbeten inom entreprenad så som totalrenovering av fastigheter, och även stambyten och nyproduktion av villor, stugor etc.

 Gå till offert

Bygg Tjänster

Kommer...

Varför ska du välja våra tjänster?

Vi tycker det är viktigt med god kontakt mellan kund och våra arbetare för att få ett så bra utfört arbete som möjligt. Vi delar alltid med oss om våra åsikter och alternativ utefter kundens önskemål som vi tycker är bäst för just det aktuella jobbet.

Jo, som medlem hos oss får du erbjudanden och rabatter som endast medlemmar får och nya funktioner kommer att komma. Tävlingar där du kan vinna fina priser kommer också snart!

Vi har nu en live-chatt som är öppet dygnet runt med support agenter som svarar på dina frågor.

Jo, att vi kommer att ha många kommande tjänster som bygg , el m.m. Fler funktioner tillkommer på hemsidan håll dig uppdaterad.

Vi strävar efter att ha dom lägsta priserna på marknaden så att alla ska kunna ha råd med att kunna renovera, laga nåt eller byta en köksblandare utan att det ska kosta en förmögenhet. Vi utvecklas hela tiden och jobbar alltid med nya ideer, som t.ex tävlingar där man kan vinna t.ex köksblandare , gratis montering etc och massa annat kommande. Vi strävar efter att du som kund ska kunna få den hjälp du behöver snabbt och billigt! Vi försöker hjälpa alla på ett så enkelt och smidigt sätt som möjligt. Det kommer komma mycket nya uppdateringar i framtiden håll utkik!

VVS Plus R.C