Om oss

VVS Plus R.C

Här är lite information om oss och varför vi startade eget företag

Sen tonåren har jag alltid sommarjobbat för kommunen samt haft andra olika jobb och har alltid velat jobba för mina pengar så redan där var man väldigt driven och framåtriktad. Har alltid haft lätt för att lära mig nytt, Jag började med att gå vvs linjen på praktiska Helsingborg gick även entreprenad kursen för att jag var intresserad av företagande redan då, och fick praktisera mycket under min tid på den skolan. Sen efter studenten så fick jag lärlingsplats direkt på företaget jag hade praktikplats på, Så efter ett litet tag in i min lärlingsperiod fick jag jobba självgående som lärling då jag var väldigt framåtriktad, driven av mig, och lärde mig snabbt. Började med lite lätta service jobb till sedan större service jobb, då jag har väldigt lätt för att prata med kunder och alltid haft ett bra kundbemötande,men kände att jag kunde vara mer effektiv och så sedan gick jag över till totalrenoveringar av fastigheter och stambyten till att få nybyggnation av villor. Sen började jag jobba på ett annat företag och gick på entreprenad där och hade ett större nybygge med lägenheter och förskola. Sen har jag jobbat mest på entreprenad med nybyggnation av lägenheter/skolor och även totalrenoveringar av lägenheter. Jag jobbar lika bra på service sidan som på entreprenad men gillar mest större nybyggen och nybyggnation av fastigheter/villor. Totalt har jag jobbat med vvs entreprenad i 3 år ungefär samt service i ungefär 2 år. Under mina år på olika företag och arbetsplatser har jag sett att det finns mycket man kan göra annorlunda och förbättra för både företag och för dig som kund. Så jag bestämde mig för att öppna eget företag med min bror som vi ständigt utvecklar våra tjänster och idéer hela tiden.

Raymond Nilsson
VD/Grundare
VVS Plus R.C
Christoffer Nilsson
VD/Grundare

Vi grundade företaget efter att ha jobbat flera år i vvs branschen på några olika företag och då känt att det finns mycket man kan göra annorlunda/förbättra. Vi valde då att starta eget med våra egna idéer och mål. Vi utvecklar ständigt nya idéer som ska göra det så lätt som möjligt för er som kund att använda våra tjänster och dessutom tjäna på att använda våra tjänster! Vi strävar ständigt efter förbättring och utveckling och att vara så prisvänliga för kunderna som möjligt, för att det ska inte behöva kosta en förmögenhet att få ett professionellt jobb utfört!

   -  VVS Plus R.C

Om vad vi gör?

Vi utför allt inom VVS (vatten,värme,sanitet), både service och entreprenad. Vi utför nybyggnationer av t.ex villor, lokaler, utbyggnader av befintliga hus m.m. Vi utför badrumsrenoveringar, köksrenoveringar och totalrenoveringar (vvs relaterat) av önskad fastighet, stora som små projekt. Vi utför även stambyten, service på värmesystem m.m.

VVS Plus R.C

Vi Utför Alltid Våra Jobb Hos Våra Kunder Som Om Det Vore Hemma Hos Oss Själva.

Våra Samarbetspartners

VVS Plus R.C